Overzicht
Bekijk video
4+
Beeld: Tetsuro Miyazaki en Studio Denk
9. Het Laagland - 2021 Een Ruimtereis - Tetsuro Miyazaki en Studio Denk.jpg
4+

2021: Een Ruimtereis

Een muzikaal sciencefiction avontuur

Het Laagland

Beeld: Tetsuro Miyazaki en Studio Denk
9. Het Laagland - 2021 Een Ruimtereis - Tetsuro Miyazaki en Studio Denk.jpg
Speelperiode

sept t/m nov '21

Muziektheater

Overzicht

Bedtijd. Tanden poetsen, verhaaltje lezen, een laatste kus. En dan … gaat het licht uit. Welke avonturen wachten op je in de dromen van vannacht? In 2021: Een Ruimtereis laten twee astronautjes in spé hun fantasie sneller reizen dan het licht. In deze verbluffende ‘houtje-touwtje kleuter-sciencefiction’ gaan twee fantasievolle geesten dapper het avontuur van de nacht aan.

De slaapkamer ontpopt zich tot een spectaculair lanceringsplatform. De ruimtereizigers maken zich klaar voor de start, voor de lancering, de lift off. De één vol hoop, de ander met knikkende knieën. Mag het licht aan blijven? Kan dat in de ruimte? Komen ze daar wel en hoe hoog kun je eigenlijk het heelal in? En wat als het fout gaat? Drie, twee, één … Daar gaan ze!

Voor iedereen die nog weet óf juist vergeten is hoeveel durf ervoor nodig is om in slaap te vallen, in het donker te stappen en niet te weten wat er gaat komen. Met gewichtloze dromen, buitenaardse humor en live gemaakte geluidseffecten laat deze ode aan verbeeldingskracht, moed én de film 2001: A Space Odyssey niemand onberoerd.

Gerelateerde voorstellingen

Alle voorstellingen

Over STIP

STIP voorkant