Impresariaat STIP

Het impresariaat is het hart van STIP theaterproducties. We bieden theaterprogrammeurs de beste combinatie van voorstellingen met ons aanbod. We bieden de gezelschappen die we vertegenwoordigen een publicitair platform en zorgen voor de verkoop van hun landelijke tournees.

Met meer dan dertig jaar ervaring en een breed netwerk van programmeurs in Nederland en België is STIP de matchmaker van het kwalitatieve jeugdtheater. STIP vertegenwoordigt meerjarig gesubsidieerde BIS en FPK gezelschappen uit het hele land en brengt hun unieke signatuur en de kracht van hun voorstellingen over het voetlicht. Daarnaast overlegt STIP persoonlijk met de programmeurs van schouwburgen en vlakke vloertheaters over het programma voor hun publiek en hen op een passende manier te adviseren bij hun keuze. Zo zorgen we er samen met de programmeurs in Nederland en Vlaanderen voor dat door het hele jaar heen kwalitatieve voorstellingen te zien zijn voor het publiek waarvoor ze gemaakt zijn.

STIP brochure

Elk jaar in oktober brengt STIP een brochure uit met het volledige verkoopaanbod voor het daarop volgende seizoen. In de brochure vinden theaterprogrammeurs en bemiddelaars voor schoolvoorstellingen belangrijke informatie die hen kan helpen bij hun programmering, zoals een synopsis van de voorstellingen, unieke speerpunten en praktische informatie. Het aanbod is ook terug te vinden op onze site. Via handige filters kan heel gericht naar passende voorstellingen worden gezocht.

brochure

STIP Presentatiedag

Als vervolg op de brochure organiseert STIP een landelijke Presentatiedag, waarbij de gezelschappen zelf hun voorstellingen aan de programmeurs presenteren. Ze tonen exclusieve previews en excerpten of houden een persoonlijk betoog over hun motivatie. Het live aspect de Presentatiedag is van grote meerwaarde. Het is hét moment om een gevoel bij een voorstelling te krijgen en de laatste vragen beantwoord te krijgen. Het evenement is daarnaast een mooie gelegenheid voor programmeurs om onder elkaar netwerken en met makers van gezelschappen in gesprek gaan. Tijdens de dag is er veel ruimte voor ontmoeting en contact onderling. De reacties op de Presentatiedag zijn altijd erg positief en onze bezoekers kijken vaak uit naar de volgende editie.

Over STIP

SUN_5191