Profiel Voorstellingen

SALLY Dansgezelschap Maastricht

Danst, ontmoet, inspireert

SALLY - algemeen beeld - Tycho Merijn (6).jpg

Profiel

SALLY Dansgezelschap Maastricht vertelt actuele en maatschappelijke verhalen door middel van dans. Vanuit het Danshuis aan de Maas treedt het dansgezelschap met passie en kwaliteit naar buiten: in voorstellingen, workshops en danslabs. In het theater, op school en op straat.

SALLY gelooft in de veranderkracht van dans. Dans zet je lichaam in beweging. Dans laat je hart een sprongetje maken en nieuwe energie door je lichaam stromen. Als je danst, begin je aan een ontdekkingsreis langs ongekende mogelijkheden. Je leert vertrouwen op je eigen expressie en ontdekken wie je bent. Dans herleidt je aandacht van hoofd naar hart. Beweging maakt vrij.

SALLY’s gezelschap is internationaal; de dansers spreken een eerlijke taal. Ze vertellen een verhaal dat geen woorden nodig heeft. Het is het begin van een nieuwe beweging. Van respect en verdraagzaamheid. Van gelijke rechten voor íedereen. Van zorg voor de aarde. SALLY brengt eerst jou en vervolgens de toekomst in beweging. Dans met hen mee, op weg naar een nieuwe morgen.

Voorstellingen - SALLY Dansgezelschap Maastricht