Profiel Voorstellingen

ROSE stories

gelooft in de kracht van het verhaal

Profiel

ROSE stories is een collectief van verhalenvertellers, producenten en talentontwikkelaars. Met een soft spot voor vernieuwende verhalen die vaak nog onverteld blijven. We zijn een creatieve community die scout, begeleidt, co-creëert en produceert. Van oude rotten tot frisgroene blaadjes: bij ROSE stories werken we allemaal samen om nieuwe verhalen de spotlight te geven die ze verdienen.

ROSE stories maakt theater met onderscheidende makers, die verhalen vertellen die juist zíj het beste kunnen vertellen. Samen vullen we de theaters met de meest uiteenlopende voorstellingen. Met een ding gemeen: ze representeren Nederland zoals wij haar kennen.

Van de theaterhit Melk & Dadels tot de intieme poppenvoorstelling Granm’ma en de wervelende soloshow Wrak. Wij vertellen graag verhalen die ons anders laten kijken. Verhalen die voor de één misschien de spiegel vormen die lange tijd ontbrak, maar voor de ander juist een raam openen naar een nieuwe wereld.

Deze verhalen worden verteld door een mix van gerenommeerde makers en jonge aanstormende theatermakers met wie we samen de wereld veroveren: van dat eerste creatieve vonkje tot de eerste uitverkochte voorstelling.

Voorstellingen - ROSE stories

Over STIP

SUN_5191