Voorstellingen

Prachtige recensies voor "Als het anders loopt"

De voorstelling Als het anders loopt van Het Houten Huis i.s.m. Club Guy en Roni en plan -d krijgt lovende recensies van de Volkskrant, Theaterkrant en Scènes en wordt beloond met vijf sterren. De pers roemt hierbij vooral de ontroering die in de beeldende collagevoorstelling met inclusieve cast te voelen is.

763
  • De nieuwe voorstelling van Het Houten Huis, Club Guy en Roni en plan -d tovert ons een wereld voor waar het feest van de uitzondering gevierd wordt.
  • In deze voorstelling komen elementen absurdistisch toneel tezamen met elementen uit de variété, dans, sport, muziek, performance, poppentheater en beeldende kunst

Het zijn maar een paar van de lovende zinnen waar de recensie van De Theaterkrant bol van staat. Niet alleen Theaterkrant, maar ook Scènes is erg enthousiast en gaf de voorstelling vijf sterren!

  • Liefdevol. Deze voorstelling is zo ontzettend liefdevol. En daarmee ook ijzersterk.
  • Regisseur Elien van den Hoek, maar ook alle andere medemakers van deze voorstelling kunnen niet genoeg geprezen worden voor de delicate balans in deze grote productie. Beperkingen? Zeker. Zielig? Nergens!
  • Deze voorstelling maakt zware onderwerpen licht en barst van de levenskracht. Wauw!

Ook de Volkskrant gaf de de voorstelling een mooie score met vier sterren.

  • Als het anders loopt laat met een prachtige en bevrijdende parade zien dat iedereen, echt iedereen kan dansen.

De voorstelling ging op zondag 8 januari in première in Schuur in Haarlem en is nog t/m 15 april 2023 te zien in het hele land. Bekijk hier de speellijst

17-04-2023
Deel dit bericht:

Over STIP

SUN_5191