Sector

De Cultuursector komt in actie voor de inwoners van Oekraïne

In de cultuursector zijn er initiatieven om op 4,5 en 6 maart geld in te zamelen voor de vluchtelingen van de oorlog in Oekraïne, in de gemeenschappelijke actie h-ArtforUkraine. Ook vanuit de STIP gezelschappen zijn er inzamelingsacties.

hart.png

De volgende STIP gezelschappen volgen vele andere culturele organisaties in Nederland mee met het initiatief. Wil je ze ondersteunen, dan kan je op de ticketlinks hieronder klikken om een kaartje te kopen, waarvan de opbrengsten worden gedoneerd.

Theater Sonnevanck

Het gezelschap organiseert benefietvoorstellingen van “De Baron van Münchhausen” op 5 maart in Stadsschouwburg Utrecht & 6 maart in Het Nationale Theater.


Het Laagland

De opbrengst uit kaartverkoop van de voorstellingen ‘WOOSH’ in Sittard (5 maart) en ‘Met Zonder Ballen’ in Leiden (6 maart) gaat naar Giro 555 uit solidariteit met de inwoners van Oekraïne en om medeleven en steun te betuigen. Ook kan het aanwezige publiek in een collectebus een kleine bijdrage doneren en worden beide voorstellingen, op een bij de voorstelling passende manier, voorafgegaan door een korte toelichting van artistiek directeur Inez Derksen.

SALLY Dansgezelschap Maastricht

Ook SALLY doneert in het weekend van 4, 5 en 6 maart aan giro 555

Lees meer

STIP theaterproducties

Onze voorstelling “De Wereld & Ko” is komend weekend online te zien via Podiumkids Thuis en de opbrengsten van deze streaming worden ook gedoneerd aan Giro 555.

Tickets Podiumkids Thuis

h🧡rt for Ukraine

Wil je meer weten over dit collectieve initiatief uit de cultuursector? Op de website van h-ArtforUkraine lees je alles en worden veelgestelde vragen beantwoord.

04-03-2022
Deel dit bericht:

Over STIP

SUN_5191