Gezelschappen

Blablablaf op Sonsbeek Theater Avenue

15 t/m 18 augustus

Milan Boele van Hensbroek - Praten met een hondje _liggend

Is het niet de allergrootste wens van ieder kind om te kunnen praten met dieren?

Wat zou jij vragen aan een hond?

In een kas is een gezellig hoekje waar een hondje op zijn kleedje ligt. Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn welkom om de kas te betreden en met Freya te praten. Buiten de kas mag iedereen een koptelefoon oppakken en met het gesprek meeluisteren.

Hoe zou een hond zich voelen? Hebben honden een mening, of willen ze alleen maar knuffelen, slapen en brokjes eten? Vinden honden hun baasjes net zo lief als andersom? Voelen honden zich wel eens alleen? Hebben ze geheimen? Is er misschien een geheim hondenleven waar wij mensen niets van weten?

Nu is je kans om al je vragen te stellen. Het hondje, Freya, vindt het heel fijn om te praten. Freya kan zich namelijk best wel eens alleen voelen als zij te lange tijd niet met iemand heeft gesproken. Ze voeren een filosofisch gesprek over soms alleen zijn en je eigen gedachten hebben. Is het fijn om iets helemaal voor jezelf te hebben? Of alleen te zijn? En wanneer ben je alleen? Ben je nu alleen? Ook al weet je dat hier omheen allemaal andere mensen zijn die met ons meeluisteren? Zijn wij nu samen alleen?

BlaBlaBlaf is ontwikkeld door Milan Boele van Hensbroek.

meer info: https://www.sonsbeektheateravenue.nl/programmabekijken/totaal/uitgelicht/668/programma.html

18-07-2024
Deel dit bericht:

Over STIP

SUN_5191