Organisatie

Vacature: STIP zoekt een bureaumedewerker

Vanwege tijdelijke vervanging (in ieder geval t/m december 2023) zoeken we iemand die ons ondersteunt op het gebied van bureaumanagement en administratie, met een enthousiaste en proactieve houding en die het prettig vindt om in een ondernemende omgeving te werken.

De organisatie

STIP theaterproducties is een impresariaat voor vernieuwend en inhoudelijk uitdagend jeugdtheater. We vertegenwoordigen zo’n vijftien vooraanstaande jeugdtheater gezelschappen en ondersteunt jonge makers in het ontwikkelen van een zelfstandige beroepspraktijk. Op het bureau werken zes mensen aan de tourneeplanning en aan onze producties.

De taken bestaan onder andere uit:

  • het regelen van allerlei facilitaire en productionele zaken op kantoor
  • ondersteuning in de administratie van het impresariaat
  • dat houdt in, het zelfstandig verwerken en afhandelen van contracten en afronden van opties en andere afspraken van theaters en gezelschappen
  • nieuwe voorstellingsaanvragen van het lopende het seizoen afhandelen
  • coördineren en communiceren status lopende tournees en dataverwerking in de software SystemOne en DIP
  • één en ander in goede afstemming en communicatie met onze gezelschappen
  • productioneel ondersteunen van de organisatie van evenementen als de jaarlijkse presentatiedag, de marketingdag en het voorbereiden van premières en dergelijke

Functie-eisen

De functie vereist een servicegerichte en ondersteunende instelling, ervaring met theaterproductie is een pré. Verder vragen wij kennis van Office, sociale media, en een groot hart voor theater. De bureaumedewerker is nauwgezet en zorgvuldig, heeft oog voor detail, kan goed zelfstandig en in teamverband werken. Flexibiliteit, improvisatievermogen en inspringen op het moment zijn naast een gezonde dosis humor, belangrijke eigenschappen.

Geboden
Een leuke en afwisselende baan (3 dagen per week, ca. 24 uur nogal vrij in te vullen) bij een landelijk werkend theaterbureau in hartje Amsterdam. Salaris is in ieder geval conform cao Toneel en Dans, nader af te spreken.

Interesse?

Mail dan snel je korte motivatiebrief en CV naar vacatures@stipproducties.nl.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Peter van der Hoop, telefoon 020-6230623 / 06-39778250

14-09-2023
Deel dit bericht:

Over STIP

STIP voorkant