Organisatie

STIP theaterproducties zoekt per direct een nieuw bestuurslid

STIP theaterproducties (STIP) is een theaterbureau gespecialiseerd in de productie en verkoop van theatervoorstellingen voor jeugd en jongeren. STIP heeft de beste jeugdtheatergezelschappen van Nederland in haar portefeuille en p

pexels-fauxels-3184291.jpg

STIP theaterproducties (STIP) is een theaterbureau gespecialiseerd in de productie en verkoop van theatervoorstellingen voor jeugd en jongeren. STIP heeft de beste jeugdtheatergezelschappen van Nederland in haar portefeuille en produceert zelf zeer goed ontvangen voorstellingen van talentvolle jeugdtheatermakers. Het vaste team van STIP bestaat uit zeven medewerkers en werkt in een mooi kantoor in de Jordaan met een eigen theaterstudio. STIP is een cultureel ondernemer als impresariaat en wordt structureel gesubsidieerd als talentontwikkelaar.

STIP is op zoek naar een nieuw bestuurslid, gedacht wordt aan iemand met een zakelijke achtergrond. Het bestuur van STIP heeft nu vier leden en komt gemiddeld vier keer per jaar bijeen, en heeft een onbezoldigde toezichthoudende functie.

een nieuw bestuurslid 

  • heeft affiniteit met de doelstellingen van STIP
  • is op de hoogte van ontwikkelingen in de culturele sector
  • heeft een onafhankelijke en kritische instelling met de juiste balans tussen betrokkenheid en bestuurlijke afstand.

Procedure

Sollicitaties met korte motivatie en CV zien we graag uiterlijk 3 oktober 2021 tegemoet per mail aan: vacatures@stipproducties.nl.
Neem voor inhoudelijk vragen contact op met Peter van der Hoop, directeur Stip producties peter@stipproducties.nl, telefoon: 06-39778250, of met Beer Boneschansker, voorzitter van het bestuur: bboneschansker506@telfort.nl

Voor meer informatie over STIP theaterproducties zie: www.stipproducties.nl

13-09-2021
Deel dit bericht:

Over STIP

SUN_5191